Sobota, 26 oktober 2024
Iskanje

V nedeljo na Padričah orientacijski tek tudi za rekreativce

Tekmovanje v organizaciji AŠZ Gaja in društva Punto K Orienteering ASD bo potekalo na območju med Parkom Globojner in Bani

23. okt. 2024 | 7:27
Dark Theme

Tržaški društvi AŠZ Gaja in Punto K Orienteering ASD organizirata (pod pokroviteljstvom italijanske zveze FISO in ZSŠDI) v nedeljo, 27. oktobra, promocijsko tekmo »long« v orientacijskem teku, ki bo veljavna tudi kot 9. preizkušnja serije Tour FVG.

Tekmovanje bo potekalo na območju med Parkom Globojner in Bani. Registrirani tekmovalci (včlanjeni v FISO ali v tuje zveze) bodo lahko izbirali med tremi trasami: črno (7 km), rdečo (5,1 km), rumeno (3,1 km) in belo (2,4 km). Rekreativci pa bodo lahko tekmovali v skupinski konkurenci (največ tri osebe ali otroci, 2,4 km + 1,5 km hoje do starta) ali v posamični (3,1 km + 1,5 km). Zdravniško spričevalo za udeležbo ni potrebno.

Prijave so možne do petka preko e-pošte (origaja@gmail.com) ali tudi v nedeljo na licu mesta, a le do razpoložljivosti kart. Zbirno mesto bo od 9.00 dalje pri Raziskovalnem centru na Padričah, prvi start pa bo ob 10.30. Več informacij tudi na spletni strani www.fisofvg.it.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava