Sreda, 14 avgust 2024
Iskanje

Triestina je bila prehud zalogaj za Sesljan

Prijateljska tekma v Vižovljah

14. avg. 2024 | 0:04
Dark Theme

NOGOMET - Prijateljska tekma

Sistiana Sesljan – Triestina 0:6 (0:3)

Strelci: 7. Krollis 11-m, 32. Moretti, 41. Attys; 54. in 80. Krollis, 73. Thordarson

Sistiana Sesljan: Altobelli, Razem, Benussi (Venutti), Simeoni (Pelengić), L. Crosato, Toffoli (De Stefani), M. Crosato, E. Colja (Benvenuto), Volaš, Francioli, Carlevaris (Loggia); Biloslavo, Leghissa, Tomasetig). Trener: Jurincich.

Razlika je bila očitna. Končni izid pa je bil enak lanskemu: 0:6 za Triestino. Sinočnja prijateljska tekma med nogometnima ekipama Sistiane Sesljana, ki bo letos igral v promocijski ligi, in C-ligašem Triestino se je končala z gladko zmage tržaškega tretjeligaša, ki bo novo sezono v C-ligi začel v soboto, 24. avgusta (ob 18. uri), na domačem stadionu Rocco proti Unionu ArzignanuChiampo. Prvenstvo promocijske lige, v katerem bo letos le štirinajst ekip, pa se bo začelo šele konec septembra. Pokalno tekmovanje pa v sredo, 28. avgusta, ko bodo »delfini« igrali v gosteh proti Bujeseju.

Triestina, ki je v soboto izgubila proti Trentu v uvodnem krogu pokalnega tekmovanja v C-ligi, se je predstavila z mlado ekipo. Trener Michele Santoni je preizkusil nekatere nogometaše, ki bodo sicer v letošnji sezoni igrali tudi v mladinskem prvenstvu primavera.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava