Petek, 09 avgust 2024
Iskanje

Juventina za (pokalni) uvod doma, Kras v gosteh

Objavili so koledarje pokala elitne in promocijske lige

FJK |
9. avg. 2024 | 18:25
Dark Theme

Deželna nogometna zveza je objavila koledarje pokalnih tekmovanj v deželnih amaterskih ligah. Pravzaprav elitne in promocijske lige.

V elitni ligi bo Kras Repen igral v skupini B skupaj s San Luigijem in Pro Gorizio. Ekipa repenskega društva bo v prvem krogu, 24. avgusta, igrala v gosteh proti San Luigiju. Drugi krog bo 28. avgusta, tretji pa 1. septembra. Juventina bo v skupini E igrala z Muggio in Sanvitesejem. V uvodnem krogu bo v Štandrežu gostovala Muggia.

V pokalu promocijske lige so Sistiano Sesljan vključili v skupino F skupaj z Lavarianom Morteglianom, Bujesejem, Forum Juliiem in Trieste Victory Academy.

V uvodnem krogu, 28. avgusta, bo Sesljan igral v gosteh proti Bujeseju. V drugem krogu, 1. septembra, bo v Vižovlje prišel Trieste Academy, v tretjem krogu (7. septembra) bo Sesljan igral prav tako doma proti Lavarianu Morteglianu. Četrti krog bo na sporedu 25. septembra, ko bo Sesljan igral v Čedadu proti Forumu Julii. Zadnji krog pa bo na sporedu 16. oktobra, ko bo Sesljan prost.

Deželna nogometna zveza pa še ni sestavila programa za deželni pokal 1., 2. in 3. amaterske lige.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava